Ücretsiz Çevrimiçi Yapboz Yapabileceğiniz Site : Jigsawplanet

 

   Yapboz yapmak hem yetişkinler hem de çocuklar için özellikle görsel hafızanın gelişmesine olanak sağlarken aynı zamanda sabırlı olmayı da öğreterek ilgili kişinin manevi özelliklerine de etki etmektedir. Hal böyleyken dersimizde yapboz kullanımının faydalarını göz ardı etmemek gerekiyor. Birçok etkinlik gibi artık yapbozu da sanal ortamdan kolayca oluşturup paylaşabiliriz. Tabii öncelik  öğrenmede fiziksel etkileşim olsa da ne yazık ki hem istediğimiz tarzda yapboz bulma olasılığımızın düşük olmasından hem de maliyetli olması durumundan ötürü sanal ortamda oluşturacağımız yapbozlar daha bir önem kazanıyor. Bu yazımızda size tamamen ücretsiz çevrimiçi istediğiniz yapbozu oluşturup paylaşabileceğiniz jigsawplanet sitesini tanıtacağız. İlgili siteye buraya tıklayarak girebilirsiniz.

JİGSAWPLANET SİTESİ KULLANIMI (RESİMLİ ANLATIM)

Not: Resimleri üstüne tıklayarak büyütebilirsiniz.
   Sitede hazır olan yapbozları kullanabiliriz. Fakat kendi yapbozumuzu oluşturmak istiyorsak üye olmamız gerekiyor. Sitede sağ üst köşedeki Kayıt Ol butonundan üye olabiliriz. Üye olduktan sonra artık kendi yapbozlarımızı yapıp paylaşabiliriz.


   Üye olduktan ve giriş yaptıktan sonra sol üst köşedeki Oluştur seçeneğinden artık kendi yapbozumuzu oluşturabiliriz. Açılan sayfada yapboz görselimizi ekliyoruz. Yapbozumuza isim veriyoruz. Sonra parça şekli ve parça sayısını seçtikten sonra oluştur seçeneği ile yapbozumuzu oluşturuyoruz.


   Ve yapbozumuz hazır. Sağ üst köşedeki Paylaş butonundan yapbozumuzu sosyal medya hesaplarından paylaşabilir veya sitemize ekleyebiliriz. Yine aynı butondan Daha Fazla seçeneğini seçerek yapbozumuzun linkini alıp direkt paylaşım da yapabiliriz. Sol üst köşede yaptığımız yapbozlarımızı görebilir ve düzenleyebiliriz. 


   Son olarak aşağıda örnek olarak hazırladığımız yapbozumuzu yapabilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle.

Yorum Gönder

0 Yorumlar